Exploratio

ExploratiO

Folosește conștient propria respirație și conexiunea cu natura, ca să fii mai puternic, mai conștient de sine, și ca sa te poti bucura pe deplin de viața ta. 

 Vrei sa afli mai multe despre cum să-ți folosești conștient propria respirație pentru a te liniști, a fi mai eficient si mai creativ, zi de zi ? 

La ce te ajută să lucrezi cu respirația?

De mii de ani, culturile antice și diferite religii au folosit respirația ca medicament pentru a ajuta la vindecarea corpului, la calmarea minții și la accesarea diferitelor stări de conștiință.

Venim pe lume cu o inspirație, plecăm cu o expirație și intre două respirații se desfășoară pas, cu pas, viața noastră. Respirația este și cel mai simplu și cel mai la îndemăna lucru cu care putem lucra ne calmăm mintea, trăim în prezent și creștem ca și oameni.

Știința a validat că lucrul cu diferite tehnici de respirație poate reduce stresul, tensiunea arterială, anxietatea, depresia, sforăitul, durerile de cap cronice și chiar astmul, precum și unele boli autoimune.

În această retragere, vom explora ce înseamnă o respirație corectă, care sunt factorii care fac o respirație nefuncțională, cum lucrăm activ cu respirația folosind diferite practici, cum  o folosim pentru a ne întoarce în interiorul nostru, fim prezenți și ne accesăm propriul Sine.

La final, fiecare înțelege și va ști folosească aceste de practici de respirație pentru a-și îmbunătăți starea mentală și fizică, oricând și oriunde.

De ce să restabilești propria relație cu natura?

Spatiu, liniște, vindecare.

Suntem și noi, vrem, nu vrem, parte din natura și avem o conexiune profundă cu tot ce ne înconjoară, chiar dacă am uitat de asta.

Restabilirea relației cu natura aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate și bunăstare, inclusiv reducerea stresului și anxietății, îmbunătățirea sănătății fizice prin activitățile în aer liber și creșterea imunității. Conexiunea cu natura stimulează nivelul de fericire și eliberează endorfine și serotonine, îmbunătățind concentrarea și calitatea somnului. Prin interacțiunea cu mediul natural, ne conectăm emoțional și înțelegem mai bine interconectivitatea noastră cu ecosistemul. Restabilind legătura cu natura, ne hrănim sufletul și învățăm să prețuim valorile inestimabile ale lumii în care trăim.

Pădurea iți stă mereu la îndemăna, și este acolo te susțină, te liniștească sau ți ofere energia bună de care ai nevoie. Învață folosești asta!

Creăm împreună, de la egal la egal, împărtășim, ne jucăm, explorăm.

ExploratiO este un context liber, care un start și un final dar la care participăm cu toții, așa cum simțim, așa cum credem de cuvință, în momentul prezent. 

Cookie Consent with Real Cookie Banner